Marlies van Dijck

Atelier Cocon

Groepslessen

  • Donderdag 13u tot 16u
  • Donderdag 19u tot 22u
  • Vrijdag 13u tot 16u
  • Vrijdag 19u tot 22u

geen lessen in juli en augustus

Eén sessie van drie uur kost 25 euro. U koopt een tienbeurtenkaart voor 250 euro, deze kaart is twintig weken geldig. In principe kiest u een vaste lesdag uit, maar mits een seintje vooraf mag u gerust een sessie inhalen op een ander lesmoment. Op deze manier is er voldoende vrijheid om de lesmomenten aan te passen aan uw eigen agenda.

Lessen lopen het hele academiejaar door, u kan dus inspringen op eender welk moment. Het programma is flexibel en wordt aangepast naar de individuele noden van cursisten, elk op zijn of haar eigen niveau. Zowel beginners als gevorderden zijn welkom.

De eerste twee lesmomenten maakt u een olieverfschilderij onder begeleiding, als eerste kennismaking met het werkproces, het materiaal en de basisprincipes van realistisch schilderen. Vanaf dan kan u onderwerpen vrij kiezen en wordt u ondersteund bij het maken van uw persoonlijke werken. Ik verleen daarbij advies op maat en organiseer tussendoor informatiesessies over kleur, toonwaarden en compositie. Ook tekentechnieken komen aan bod.

Materiaal (gegrond mdf-paneel of canvas, penselen, olieverf en een schilderpallet) wordt voor de eerste twee lesmomenten tegen meerprijs voorzien. Daarna voorziet u zelf uw schildermateriaal. Koffie, thee en een versnapering staan uiteraard iedere week klaar!

Contacteer mij voor meer informatie.