Marlies van Dijck

Atelier Cocon

Privéles & cadeaubonnen

Privéles is mogelijk…

  • …voor beginners: Wil je al lang beginnen met schilderen maar weet je niet goed hoe te starten, welk materiaal aan te schaffen, wat te schilderen? Of wil je liever niet meteen in groep werken, maar eerst testen of olieverf iets voor jou is? Dat kan! In een geïndividualiseerde workshop van 3 uur maak je een schilderij waarin zowel impressionistische als fotorealistische technieken aan bod komen. Word stap voor stap begeleid in de opbouw van je werk, en geniet tegelijk van een lekkere versnapering. Alle materiaal is inbegrepen. Prijs: 60 euro
  • ...voor gevorderden: Ben je al bezig aan een project en wil je graag een kritische blik van een medeschilder op je werk? Of heb je al schilderervaring, maar wil je toch een andere weg inslaan op vlak van schilderstijl of materiaal? Samen bekijken we je persoonlijke streefdoelen en hoe je deze kan bereiken. Doorgaans werk ik in mijn atelier te Hoogerheide (NL), maar begeleiding op verplaatsing is eventueel ook mogelijk.
  • …als cadeaubon: Geef iemand een workshop olieverfschilderen van 3 uur cadeau. In deze workshop maak je een volledig werk en worden tips en tricks van het realistisch schilderen onthuld. Alle materiaal is inbegrepen. Prijs: 60 euro. De cadeaubon wordt per mail verstuurd en kan thuis afgedrukt worden. Contacteer mij voor meer informatie.